پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۵ آبان ۲۹, شنبه

کباب پلیسه


کباب پلیسه
من دقیقا نمیدونم که آیا اینجور گوشت با این شکل و شمایل در کشور‌های دیگه هم عرضه می‌شه یا نه، به هر حال به انگلیسی‌ می‌شه:
 Minute steak from top round steak


در حقیقت گوشتی از مغز رونِ گوساله هست که کاملا (۹۹%) بدون چربی‌ هست و به ضخامتِ تقریبی ۴ میلیمتر، بصورت ورقه بریده می‌شه که سوئدیها این نوع گوشت را در خورشت و پاستا هم میریزند و باهاش استروگانف هم درست میکنند که بنظر من "نقض غرض" هست چون می‌توان (بعنوان مثال) برای استروگانف گوشت‌هایی‌ را مصرف کرد که بصورت رشته‌های باریک بریده شده اند و در بازار موجود است. حال من با عقل و تجربه ی خودم یک "ورژنِ ایرانی‌" از این نوع گوشت تهیه کرده‌ام که اسمش رو "کباب پلیسه" گذاشته‌ام که این گوشت در ابتدا فقط در پیاز و روغن خوابانده می‌شه و بعدا طبق عکس‌های زیر با پهنایِ مساوی بریده می‌شه و به سیخ کشیده می‌شه و نمک زده می‌شه و در فر‌ کباب می‌شه و قبل از سرو، با قلم موی آشپزی رویِ آن کره‌ ی ذوب شده همراه با زعفران، مالیده می‌شه. 









هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر